Thuis

Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD Kwaliteitscontrole

Punt zoals het beschreven, super snelle internationale verschepen en grote mededeling

—— Leha

Super Snelle Levering, uitstekende mededeling! Van opnieuw zou kopen.

—— ovana

Het super SNELLE verschepen, Groot verpakkingsa+++++ Groot Punt A++++

—— Noson

Buitengewone transactie. Groot: mededeling, product, de dienst & uitstekende verpakking

—— Ambo

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Getuigenpunt

 

(1) de bouweenheid, in een bepaalde tijd alvorens bij een getuigenpunt aan te komen, zal de supervisieingenieur die schriftelijk op de hoogte brengen, op de tijd wanneer het getuigenpunt voor bouw wijst klaar zal zijn, en op het supervisiepersoneel op dat ogenblik zal getuigen en zal controleren de plaats.

 

(2) na het ontvangen van het bericht, zal de supervisieingenieur op de datum van het ontvangen van het bericht wijzen en zal op het „bouw volgende dossier“ ondertekenen.

 

(3) de supervisors zullen de scène in de goedgekeurde tijd getuigen. Het supervisiepersoneel zal het implementatieproces van getuigenpunten en inspecteren zal na het maken van gedetailleerde verslagen op de getuigenvorm controleren en ondertekenen.

 

(4) als de supervisor bij de bepaalde tijd aanwezig er niet in slaagt te zijn, kan de bouweenheid van mening zijn dat het door de supervisieingenieur is goedgekeurd en het recht gehad de bouw uit te voeren.

 

(5) als de supervisor aan de plaats voor inspectie vóór dit keer is geweest en de relevante adviezen over het „bouw volgende dossier“ geschreven, zal de bouweenheid wijzen op de verbetering genomen of specifieke adviezen meet.

 

 

Procesbeheersing


1. De positie van kwaliteitscontrole in het productieproces in productkwaliteitscontrole. Sinds jaren '90, hebben de grote veranderingen in de kwaliteitscontroletheorie plaatsgevonden. De moderne technologie van de kwaliteitstechniek verdeelt de kwaliteitscontrole in verscheidene stadia. De kwaliteitscontrole in het stadium van productontwikkeling en ontwerp wordt genoemd kwaliteitsontwerp. Bij productie, moet het proces van productie worden gecontroleerd. Dit stadium wordt genoemd het kwaliteitscontrolestadium.

 

De kwaliteitscontrole door bemonsteringsinspectie is de traditionele kwaliteitscontrole, die na de gebeurtenis kwaliteitscontrole wordt genoemd. In bovengenoemd is verscheidene stadia belangrijkst het kwaliteitsontwerp, is de tweede de kwaliteitscontrole, en het derde is de kwaliteitscontrole na de gebeurtenis. Voor die productieprocessen met het niveau van geringe kwaliteit, is de postmortale inspectie onontbeerlijk, maar de kwaliteitscontrole zou broncodebeheer, preventie zo spoedig mogelijk moeten zijn. De postmortale controle zou moeten worden geleidelijk geëlimineerd. De firma's in sommige rijke landen hebben postmortale controles afgeschaft namelijk. Om samen te vatten, proces is de controle de sleutel aan kwaliteitscontrole bij de bron van productkwaliteit.

 

2. Om productkwaliteit te verzekeren, is het noodzakelijk om de kwaliteitscontrole van het productieproces te versterken. De kwaliteitscontrole is de de verrichtingstechnieken en activiteiten die worden genomen om de kwaliteitsvereisten te bereiken. Het doel is het proces te controleren en de factoren te elimineren die ontevredenheid in alle fasen van de kwaliteitscyclus veroorzaken om productkwaliteit te verzekeren. Of het een componentenproduct of een eindproduct is, kan hun kwaliteit door de kwaliteitskenmerken van de grootte van de schommeling rond de ontwerpstreefwaarde worden beschreven.

 

Kleiner de schommeling, hoger het kwaliteitsniveau. Wanneer elke kwaliteits kenmerkende waarde de ontwerpstreefwaarde bereikt, d.w.z., is de schommeling nul, dan bereikt de productkwaliteit het hoogste niveau. Maar dat gaat nooit gebeuren. Daarom moeten wij kwaliteitscontrole in het productieproces uitvoeren om schommelingen te minimaliseren. De meeste succesvolle ondernemingen in de wereld zijn onafscheidelijk van de strikte kwaliteitscontrole van het productieproces. De d1-9000-kwaliteitsdocumenten van Boeing-bedrijf en de SPC-technologie van de controlegrafiek van Japan zijn allen over de de technologiedocumenten van de productieprocesbeheersing.

 

Ford-het motorbedrijf in de Verenigde Staten heeft een zeer strikt systeem van de kwaliteitsspecificatie geschikt voor zijn eigen praktijk. Dit systeem van de kwaliteitsspecificatie volgt fundamenteel de procedures van de kwaliteitsverrichting van QS 9000 (met inbegrip van ISO 9000). Deze systeemdocumenten behandelen de volledige waaier van kwaliteitsbewaking, het gehele proces, dat het volledige proces van de productvorming, en specifieke, gedetailleerde bepalingen voor elk proces behandelt om het werk te voltooien, en hoe te om allerlei kwaliteitsgegevens te registreren. Dit niet alleen waarborgt de productkwaliteit maar ook verstrekt een groot aantal technische materialen voor toekomstige de kwaliteitsverbetering.

Certificaten
  • China Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD certificaten

    Uitgiftedatum:2016-04-19

Contactgegevens
Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD

Contactpersoon: Ms. Swallow Hu

Tel.: 18028038278

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)