Thuis

Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD Fabrieksreis

China Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD certificaten
Punt zoals het beschreven, super snelle internationale verschepen en grote mededeling

—— Leha

Super Snelle Levering, uitstekende mededeling! Van opnieuw zou kopen.

—— ovana

Het super SNELLE verschepen, Groot verpakkingsa+++++ Groot Punt A++++

—— Noson

Buitengewone transactie. Groot: mededeling, product, de dienst & uitstekende verpakking

—— Ambo

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Fabrieksinleiding

   

  Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD fabriek productielijn 0

   

  Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD fabriek productielijn 1

   

     

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

       Onze die fabriek in 1997 wordt opgericht, de fabriek is een privé joint-stock onderneming met activa van 90 miljoen yuans. In 2011, is het bedrijf van plan om verkoopopbrengst van 100 miljoen yuans te bereiken en meer dan 8 miljoen yuans in belastingen te betalen. Het bedrijf heeft 280 werknemers en 68 technici. Onze fabriek met China verscheidene detailhandelaars en agenten vestigde relaties op lange termijn, stabiele van samenwerking, volledige verscheidenheid, is de prijs redelijk, is de ondernemingssterkte overvloedig, het zware krediet, houdt het contract, de kwaliteit van het waarborgproduct, met veel kenmerk van het verscheidenhedenbeheer en povere winst maar het hoge omzetprincipe, heeft het vertrouwen van klanten gewonnen, heeft de fabriek altijd „maakt het leven, bij het achtervolgd; High-profile werk, het rustige leven; De klant eerst, zal opdracht!“ bereiken Ondernemingsdoel, om klantenbehoeften, ononderbroken productinnovatie en de dienstverbetering te volgen.

   

  Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD fabriek productielijn 2

   

        Sinds de totstandbrenging van de fabriek, heeft de fabriek de bedrijfsprincipes van op talent-gebaseerd en eerlijkheid, verzamelde elites in de industrie aangehangen, geavanceerde buitenlandse informatietechnologie, altijd beheersmethodes en ervaring met de specifieke werkelijkheid van binnenlandse fabrieken, gecombineerd en verstrekte uitvoerige oplossingen voor de fabriek. Om ondernemingen te helpen bestuursniveau en productiecapaciteit verbeteren, zodat de fabrieken concurrentievermogen in de woeste marktconcurrentie kunnen altijd handhaven, en snelle en stabiele ontwikkeling van fabrieken bereiken. Onze fabriek integreert ontwerp, productie en logistiekmiddelen de van uitstekende kwaliteit en specialiseert zich in de productie van motoronderdelen. De fabriek heeft een sterk ontwerpteam, een productieteam en een modern productiemateriaal.

   

  Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD fabriek productielijn 3    Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD fabriek productielijn 4    Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD fabriek productielijn 5

    
        En het belangrijkste ding is hangt dat onze fabriek aandacht aan innovatie besteedt, altijd de principes van innovatieve netwerkbeveiligingbescherming aan (actieve defensie), integriteit, en klant eerst, verleent de veiligheidsdiensten die aan de behoeften van gebruikers dichtst zijn, en onderzoek en ontwikkelt informatiebeveiligingsproducten met internationale uitstekende niveaus. De fabriek ontwikkelt zich aan een stevig en regelmatig tempo in de richting van schaal en industrialisatie.

Contactgegevens
Guangzhou Shangshun Engineering Machinery Parts co. LTD

Contactpersoon: Ms. Swallow Hu

Tel.: 18028038278

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)